Ганка Тодорова е едно прекрасно създание на 45 г. от град Бургас, сърцата, позитивна от онези рядко възпитани и вежливи хора които са рядкост в днешно време. Направи ми впечатление колко е стриктна и изпълнителна, със сериозно отношение към всеки детайл и в същото време много ентусиазирана и положително настроена към бъдещата си промяна.

Ганка искаше корекция на бюста, в последствие обсъдихме и блефаропластика с лекарския екип. Имаше леко падане на горен клепач, което след консултация с пластичния ни хирург, решихме че може да бъде отстранено като проблем и бихме получили страхотен резултат, а именно отворен поглед и по-млад и свеж вид в зоната на очите. Операцията изчака няколко месеца поради лека анемия която пациентката лекува адекватно, с цялото търпение и сериозност. След като нямаше друга пречка, операцията беше факт. Мога да кажа че всеки един момент от комуникацията ми с тази прекрасна жена беше истинско удоволствие, не само за мен, но и за целия ни екип в Турция- сестри , хирург, преводач и координатори.

За нас Ганка казва че сме сбъднали мечтата и… По голям двигател от това няма- усмивката и благодарността ни стига. Създаваме прекрасни приятелства и контакти и това е безценно.
Благодарим за доверието!

На въпроса“ Може ли да кажете с едно изречение какво мислите за клиника Esteworld ”
Отговорът и беше: Esteworld – Професионалисти, перфектна организация, внимание и виртуози в естетиката!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed