Модерната клиника Esteworld в Турция отвори врати през април 2014 г. и се намира в азиатската част на Истанбул. Клиниката в Алтунизаде е със стандарт 5 звезди и притежава европейска награда, избрана е за най-добра в сектора за 2015/2016г. в цяла Европа.

Клиника Esteworld за пластична хирургия и трансплантация на коса е една от най-модерните и технологично развити клиники в бранша, успяла да привлече в екипа си едни от най-опитните лекари. Клиниката е специализирана в областта на пластичната и естетична хирургия, трансплантацията на коса и денталната медицина. В Esteworld се лекуват пациенти от цял свят. Тяхното удовлетворение е на първо място за нас, като фокусът е по-специално върху независимата консултация, защитата на данните и сигурността на пациентите ни. Консултацията винаги се извършва на база лекарска преценка, като спазването на етиката е най-важното ни правило.

Базата на Esteworld разполага със специализирана лаборатория за кръвни изследвания, зали за обяд за персонал и клиенти, общо кафене, и разбира се стаи за лечение, които отговарят на всички високи хигиенни стандарти (стандарт JCI).

Клиниката в Истанбул

Полезни Статии:

+359 895 544 053