Гръдна хирургия – уголемяване на гърди

Подобряване на самочувствието

Бъдете доволни от деколтето си дори и без сутиен

Избор на силиконoви импланти, които са подходящи за Вашата анатомия

Не се стеснявайте да откриете деколтето си и се освободете от повдигащите сутиени!

Защо е нужно уголемяването на гърди?

Малките гърди често водят до ниско самочувствие при жените. В този случай уголемяването на гърдите чрез импланти е добро решение. Това придава женствеността, за която винаги са мечтали и могат с гордост да показват красиво деколте, като се отърват от повдигащите сутиени. За целта се използват силиконови импланти, които са най-подходящи за конкретната структура на тялото.

Esteworld

Третирането

Преди уголемяването на гърдите:

  • Четири седмици преди операцията трябва да спрете пушенето и да прекратите приема на разреждащи кръвта медикаменти, като напр. аспирин.
  • Един ден преди интервенцията ще имате предварителен разговор с хирург за да стигнете до общо заключение кои са оптималните импланти за Вас. Хирургът ще Ви посъветва и относно формата, размера и материала на силикона, който ще използва.

В деня на операцията:

  • Ще бъдете настанени в собствена стая в клиниката.
  • Моля, не използвайте лосион за тяло, грим или крем за лице след къпане.
  • Нашите лекари ще Ви прегледат обстойно, като ще бъде изготвена и пълна кръвна картина и ЕКГ.
  • В предварителен разговор с анестезиолога и хирурга ще бъдат обсъдени всички подробности относно процедурата. Ако имате допълнителни въпроси, страхове или притеснения, можете още веднъж да ги споделите.
  • Когато Вашите кръвни резултати станат готови, ще ви бъде поставена пълна упойка.

След операцията:

  • Ще прекарате 1-2 дни в нашата частна клиника, където ще получите всички необходими медикаменти (антибиотици, болкоуспокояващи и приспивателни). Здравословната комбинация от движение и почивка е важна.
  • 5-6 дни след операцията ще се извърши контролен преглед. След което можете да се приберете в родината си.
  • Седем дни не трябва да шофирате.
  • Четири седмици трябва да избягвате големи физически натоварвания и интензивни спортни упражнения.
  • Трябва да носите специален медицински сутиен шест седмици денонощно. Освен това не трябва да спите по корем, за да не се упражнява натиск върху гърдите.
  • След 6 месеца процесът на заздравяване напълно приключва.

Свържете се с нас за Вашата консултация / лечение!

Как протича операцията по уголемяването на гърдите?

В предварителен разговор с нашия пластичен хирург се уточняват какви са желанията и очакванията ви от интервенцията. Заедно ще обсъдите кое решение ще е най-подходящо за Вас и ще доведе до оптимален резултат.

Операцията ще се извърши в Истанбул, като престоят Ви там ще е от 5 до 7 дни. Ние ще се постараем да го направим колкото се може по-приятен за Вас и за Вашите придружители.

Уголемяването на гърдите представлява лесна и в годините отработена хирургическа намеса. По време на операцията се извършва единичен разрез с дължина от около 4-5 см под инфрамамарната гънка. Хирургът поставя импланта най-често под гръдния мускул, за да постигне оптимален, естествен резултат. Според анатомичните особености имплантът може да се постави и над гръдния мускул.

Понякога когато е необходимо, едновременно с уголемяването на гърдите, се прави и повдигане на бюста (лифтинг). Това най-често е необходимо след бременност, в противен случай силиконът не се задържа. Нормално е след операцията по уголемяване на гърдите да има леки отоци и синини. Може да възникнат леки болки и обтягане, които се усещат по-скоро под формата на мускулните спазми.

От години използваме силикон с марката Mentor, за чието качество и трайност гарантираме.

Продължителността на оперцаията е около 1-2 часа.

Подходящо ли е уголемяването на гърдите за Вас?

Ако винаги сте изпитвали дискомфорт от малките си гърди и сте мечтали за хубав и стегнат бюст, операцията по уголемяването на гърди може да е решението за Вас. Независимо дали искате да коригирате размера им или просто да ги повдигнете, ще се постараем да направим необходимата корекция, така че резултатът да е перфектен и да отговаря на Вашите очаквания.

Контакти

Свържете се сега!

Имате въпроси относно някоя интервенция или искате да уговорите час за консултация? Не се колебайте да се свържете с нас!

Съобщение

Консултирай се безплатно и необвързващо!