Естетичният вкус на зодиите…

Естетиката през призмата на различните зодии може да бъде интересно четиво. Важно е да се харесваме когато се огледаме в огледалото и да бъдем в хармония със себе си. Колкото и да сме овладели това чувство на себепознание и приемственост, понякога няколко малки естетични щрихи не са излишни.
Естетика на носа, ботокс, трансплантация на коса, уголемяване на бюста или по-сочни устни … Кой каквото си хареса от магазина за красота. Нека хвърлим поглед на естетичните залитания на всяка зодия. Надали ще останете изненадани 😊

Овен: практична красота

За представителите на зодия Овен, които са със силно изявени лидерски качества и обичат да привличат вниманието на обществото,както и да водят динамичен начин на живот, да изглеждат добре е от изключително значение. По тази причина в областта на лицето  е важна за тях и  интервенции като ринопластика, ботокс, уголемяване на устни, особено в областта на лицето, са подходящи за овните. Процедури като PRP, филъри за устни и ботокс, които могат да се правят без да се откъсваме от ежедневието, наречени „естетика в обедната почивка“,  са сред най -предпочитаните естетически интервенции от зодия Овен, защото все пак говорим за хора с практичен и социален живот.

Телец: загадъчна естетика, която идва с възрастта

Спокойните и хармонични телци които имат скъпи вкусове и обичат лукса, прибягват към естетически щрихи по-скоро в напреднала възраст, тъй като са носители на вроден естетически вид. Потайният Телец може да извършва манипулации като ботокс, лифтинг на лицето и на врата, ако е необходимо. Понеже обичат да угаждат на небцето си, телците са склонни към някое и друго килце и възможно да изпитат необходимост от операция по отстраняване на мазнини и прибиране на корема.

Близнаци: в стремеж към съвършенството …

Без значение от тяхната възраст, Близнаците винаги изглеждат млади. Въпреки това, поради своята перфекционистка природа, те са склонни да правят пластични операции през всеки период от живота си, тъй като не понасят дори най-малкия дефект. Могат лесно да извършват операции като ринопластика, ботокс, трансплантация на коса, уголемяване на устните, но също така и бразилско дупе, уголемяване на гърдите, премахване на мазнини, което ще направи тялото им да изглежда перфектно. Тяхната смелост в естетиката увеличава и без това високото им самочувствие още повече.

Рак: винаги на страната на естественото

Симпатичният Рак, който е чистосърдечен, чувствителен и привързан към дома е сред зодиите които не се подлагат на пластична операция, освен ако не се нуждаят от нея. Въпреки това, тъй като раците много обичат комфорта и здравето си, те ще се подложат на ринопластиката, ако имат затруднено дишане или ще си редуцират бюста, ако им причинява болки в кръста; трансплантация на коса или операция на ухото, ако тяхното самочувствие е нарушено. Те харесват естествената красота и рядко може да се случи да прибегнат към излишна естетика или ненужна операция.

Лъвове: срещата на показността с благородството …

Зодията Лъв е символ на суетата, благородството и лукса. Лъвовете обичат себе си и обръщат особено внимание на външния си вид. Носители на изявени лидерски качества, те придават голямо значение на естетиката на лицето. Лицето и тялото им трябва да отразяват силната им личност и да подсилват самочувствието им. Представителите на зодия Лъв могат да направят всякакви интервенции, за да изглеждат впечатляващи, като сред най-предпочитаните са:
естетика на носа, трансплантация на коса, уголемяване на устните, операция на ушите и ботокс.

Дева: красотата е в детайлите

 Девите, които се грижат повече за здравето си, отколкото за красотата си, са по -склонни към медицински естетични приложения като озонотерапия, мезотерапии, PRP, радиочестота. Ако обаче една педантична Дева, която по душа е перфекционист, не харесва точка по тялото си, може да стане обсебена от това и да се подложи на пластична операция. Тъй като не обичат да привличат много внимание в обществото, девите могат да си направят интервенции като естествено изглеждаща ринопластика, уголемяване на устни и ботокс, които са незабележими с просто око и ще го запазят в тайна.

Везни: въплътена елегантност

Зодия Везни, които придават голямо значение на мира, хармонията и красотата, веднага привличат вниманието със своята грация, управлявани от планетата Венера, която носи името си от богинята на красотата. Везните благоприятстват естествеността и балансираната красота; Везната е отворена за всякакви естетични операции, от ринопластика до ботокс, от уголемяване на гърдите до уголемяване на устните, от повдигане на седалището до хирургия на ухото. При едно условие обаче; да изглежда естествено … Везните са много взискателни по отношение на естетиката и отдават голямо значение на красотата.  Подтиквани от своята нерешителна и търсеща съвършенство природа биха си направили лифтинг на лицето и шията, естетика на устните, липосукция в по-напреднала възраст.

Скорпион: смъртоносна красота, родена от пепелта

Скорпионите са известни с това че се възраждат от пепелта, като са в постоянна трансформация през целия си живот, както духовно, така и физически. Духовната трансформация често е придружена от физическа такава. Освен ринопластика, ботокс, уголемяване на устните, жените Скорпион, които се грижат за интимния си живот, не се колебаят да се подложат на операции като повдигане на седалището, уголемяване на гърдите, естетика на гениталиите. Обикновено тези естетични промени са дискретно направени без да се афишира, като стремежът е естествен резултат. Освен жените Скорпион, мъжете Скорпион също имат желание и смелост да се подложат на интервенции в областта на гениталиите.

.

Стрелецът: смел и красив

Чаровните стрелци, които обичат забавлението и насладата, също придават голямо значение на външния си вид, тъй като обичат да привличат вниманието в средите които са . Ето защо, ако смятат, че има дефект във външния им вид, биха се подложили на пластичните операции. Няма естетична намеса, която да не могат да направят, от ринопластика до трансплантация на коса, от увеличаване на гърдите до операция на ухото, за да изглеждат добре. Тъй като не искат резки и болезнени корекции, те решават да започнат с малки щрихи като ботокс и да правят по-смели естетически промени с течение на времето.

Козирози: далечни, естествени и изразителни

Сериозните, идеалистични, трудолюбиви и надеждни представителите на зодия  Козирог се грижат повече за здравето и жизнеността си, отколкото за красотата. Тъй като обръщат внимание на храненето и качеството на живот, те не изпитват нужда от естетична хирургия чак докато не навлязат в напреднала възраст. Някои от тях може да предпочетат естетически докосвания като ботокс, PRP или мезотерапии в този период. Тъй като често имат вродени проблеми с зъбите и челюстната структура, те често се подлагат на дентална естетика. Козирогът, който анализира всичко подробно преди да вземе решение,  може да каже „да“ на естетични операции като увеличаване на бюста или повдигане на седалище, ако това му създава неудобство.

Водолей: иновативен поглед към естетиката

За хората Водолей, които следват тенденциите и са отворени за иновации, не е трудно да решат да направят естетична операция. Обикновено те не харесват формата на ушите си, така че могат да се подложат на отопластика. Водолеите често са първите, които си правят най-модерните естетични процедури, защото не се страхуват да опитат нови неща. Тъй като са малко нерешителни, те могат да направят операция за увеличаване на бюста, когато големите гърди са на мода и да премахнат силикона, когато малките гърди са отново на мода. Накратко, наистина е трудно да се засече тяхната скорост по отношение на естетическата намеса.

Риби: крехка и невинна красота

За рибите чиято натура е невинна, детска и емоционална е изключително трудно да се решат на постоянни промени в живота си. Дори и да изпитат необходимост да се подложат на корекции като ринопластика, уголемяване на устните или трансплантация на коса, те биха изпитали голямо колебания. Тъй като са емоционални и крехки, първото условие, за да кажат „да“ на пластичната хирургия, е да се доверят на лекаря. Слабото място на рибите обикновено са костите им, особено костите на краката и по тази причина по-скоро биха прибегнали към ортопедични интервенции и лечения. Емоционалните приливи които често ги връхлитат ги карат да преяждат и съответно да имат колебания в теглото. Това би ги подтикнало към евентуална липосукция или операция по опъване на коремната стена.

За всеки случай, при желание за естетична промяна, не питайте звездите, а консултантите на Esteworld !

                                                                        

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed