Фейслифтинг

С течение на времето въздействието на слънцето, ежедневният стрес и гравитацията започват да се проявяват по лицата ни под формата на дълбоки бръчки, отпуснатост на челюстната линия, гънки и мастни натрупвания по врата.

Лифтингът на лицето или технически известен като ритидектомия, е операция която успешно противодейства на тези проблеми чрез премахване на мазнините и стягане на кожата и мускулите, връщайки на лицето ви младия и свеж вид.

Фейслифтингът е популярна операция сред много мъже и жени, които се стремят да подобрят външния вид на лицето си и да намалят признаците на стареене. Чрез операцията по лифтинг на лицето се отстраняват увисналите излишъци от кожа по лицето, тънкият мускулен слой под кожата се преоформя и разтяга.

Фейслифтинг

Какво прави Esteworld най-добрия избор за фейслифтинг

В Esteword ще се поверите на ръцете на едни едни от най-квалифицираните и успешни лицеви хирурзи в Турция, които ще ви преобразят и ще ви накарат да се почувствате много по-млади и красиви. Нашите пластични хирурзи успешно коригират множество недостатъци на лицето, както и признаците на стареене.

С радост ще ви помогнем в избора на техника за фейслифтинг, която да даде желания резултат и ще ви преобрази, като ви накара да се почувствате много по- млади и уверени.

Кои пациенти са подходящи за фейслифтинг?

Идеалният пациент за фейслифтинг е този, който:

  • Притежава добра еластичност на кожата
  • Притежава силна костна структура
  • Непушач
  • С добро здраве
  • С отпусната кожа

Подготовка преди операцията

Един месец преди операция за лифтинг на лицето силно се препоръчва да спрете напълно пушенето -поне 3 седмици преди плануваната дата. Една седмица преди операция избягвайте да приемате лекарства като аспирин. Един ден преди операцията в нощта преди операцията след полунощ трябва да се прекрати приемът на храна и напитки.

В деня на операцията

Носете широки дрехи, които не са плътно прилепнали и ще ви помогнат да се чувствате комфортно. Не нанасяйте овлажнители или други козметични продукти върху лицето, главата или шията си. Esteworld ще се погрижи за транспортирането ви от клиниката до вашия хотел в деня на операцията .

Как протича операцията по фейслифтинг?

Видове : Цялостен лифтинг : включва лифтинг на лице,вежди и шия
Частичен лифтинг: включва лифтинг на лице и шия Цел на операцията по подмладяване на лицето: стягане на кожата на лицето посредством издърпване и позициониране на увисналите тъкани и премахването на излишната увиснала кожа .

При операцията за лифтинг на лицето белезите са скрити в скалпа в областта на слепоочието, в естествените гънки пред и зад ухото, което ги прави практически незабележими.
В зависимост от използваната хирургическа техника, операцията по фейслифтинг може да отнеме между 2-4 часа.

Този тип естетична корекция може успешно да се комбинира с блефаропластика, пилинг на кожата и поставяне на бутолинов токсин.

След операцията

Един ден след операцията Ще бъдете оставени по наблюдение в клиниката в продължение на 24ч. След като хирургът направи обстоен преглед на лицето и на местата на разрезите, ще Ви бъде предоставена подробна инструкция за последваща грижа и правилно използване на поставените превръзки. Една седмица след операцията .

Избягвайте употребата на аспирин и всякакви противовъзпалителни лекарства през първите няколко дни след операцията.

Тютюнопушенето и излагането на дим също трябва да се избягват, за да не противодействат на възстановителния процес.Един месец след операцията Възможно е да минат няколко месеца докато отоците от фейслифтинга отшумят. Белезите от разрезите ще отшумят след около 6 месеца. По време на възстановителния период трябва да се избягва излагането на пряка слънчева светлина.

Общи рискове от операцията по фейслифтинг

  • Белези
  • Подуване и синини
  • Косопад Загуба на кожа

Свържете се с нас за Вашата консултация / лечение!

Фейслифтинг

Често задавани въпроси

Къде се правят разрезите по време на операцията по лифтинг на лицето?

Обикновено разрезите се правят около предната част на ухото и зад линията на ухото и скалпа.

Кога е най-доброто време от годината да се подложим на операция за лифтинг на лицето?

Зимата е най-добрият сезон, през който може да се избегне излагането на слънце.

Кога е възможно да се гримирате след операцията?

Две седмици след операция по лифтинг на лицето.

Ще се промени ли структурата на лицето ми след операцията?

Лифтингът на лицето не променя естествените характеристики лицето.

Контакти

Свържете се сега!

Имате въпроси относно някоя интервенция или искате да уговорите час за консултация? Не се колебайте да се свържете с нас!

Съобщение

Консултирай се безплатно и необвързващо!

    Меню