DHI метод

Директна трансплантация на коса

Внимателно взимане и присаждане на космените фоликули

Не е нужно бръснене

Когато вашата коса оредява, но Вие искате да имате отново плътна коса, DHI методът може да е правилното решение за Вас.

Защо DHI трансплантация на коса?

При DHI трансплантацията на коса (Direct Hair Implantation) присадките се събират с помощта на медицинска пинсета, наречена choi, която трябва да се използва само от специалисти. Фоликуларните единици взети с тази пинсета биват прикрепени директно към скалпа, без да има нужда от разрез и отваряне на каналите. Точно поради тази причина методът не е травмиращ за пациента. Освен това DHI методът спомага за постигането на по-голяма честота на трансплантиране. Чрез използването на CHOI се постига и по-висока плътност на косата в сравнение с FUE метода. Допълнително предимство е това, че косите преди DHI третирането може да не се да бъдат избръснати, което особено за жените често пъти е от значение.

Esteworld

Третирането

Преди трансплантанцията на коса:

  • Моля, 7 дни преди DHI присаждането да преустановите използването на миноксидил.
  • Прекратете употребата на Регаин 2 седмици преди трансплантацията.
  • Трябва да избягвате употребата на противовъзпалителни медикаменти и аналгетици.
  • Не взимайте витамин В и Е.
  • Избягвайте медикаменти разреждащи кръвта, като напр. аспирин.

Свържете се с нас за Вашата консултация / лечение!

Как протича DHI трансплантацията на коса?

За да бъде обезболено мястото където ще бъде третирано, лекарите използват локална упойка. След това космените фоликули се събират с помощта на пинсетата CHOI и се поставят директно върху оголените места или местата с разредена коса.

CHOI е изключително тънка и остра. Така специалистите могат да хванат и да поставят прецизно присадките. С помощта на CHOI космените фоликули след това се поставят директно върху предвидените места. По този начин опасността от увреждане на корените на косата е много малка.

Подходящ ли е DHI методът за Вас?

Причината този метод да бъде предпочитан е следната: след изваждането на корените от донорната зона, присаждането им може да се осъществи веднага, без да се изчаква. По този начин се увеличава времето за живот на присадките и шансът да останат здрави. От изключително значение е процесът на трансплантация, който продължава от 10-12ч, да се извършва от опитни специалисти.

Контакти

Свържете се сега!

Имате въпроси относно някоя интервенция или искате да уговорите час за консултация? Не се колебайте да се свържете с нас!

Съобщение

Консултирай се безплатно и необвързващо!

    Меню