Трансплантация на брада

Равномерна брада без празни места

Малко усилия

Дълготраен, естествен резултат

Желаете да имате плътна и равномерна брада, но на някои места Ви липсва достатъчно окосмяване? Тогава решението може да е трансплантация на брада.

Защо да правим трансплантация на брада?

Има различни причини, поради които брадата не расте плътно или равномерно. Травма, белег, както и други причини могат да доведат до това. За някои мъже това представлява проблем. Ето защо трансплантацията на собствени косми е добра възможност с малки усилия да се постигне плътна брада без никакви празни места. Нашите опитни хирурзи подхождат изключително педантично към това. Резултатът изглежда напълно естествен.

Esteworld

Tретирането

Преди трансплантацията на брада:

  • Моля, 7 дни преди третирането да преустановите използването на миноксидил.
  • Прекратете употребата на Регаин 2 седмици преди трансплантацията на брада.
  • Трябва да избягвате употребата на противовъзпалителни медикаменти и аналгетици.
  • Не взимайте витамин В и Е.
  • Избягвайте медикаменти разреждащи кръвта, като напр. аспирин.

Свържете се с нас за Вашата консултация / лечение!

Как протича трансплантацията на брада?

При трансплантация на брада нашите опитни хирурзи взимат космени фоликули от областта на тила посредством FUE метод. С изключителна прецизност те ги поставят върху съответните места, косъм по косъм. При това непременно трябва да се съблюдава посоката на растеж на косъма, за да се гарантира естествен резултат. След трансплантацията е възможно да се усети лек сърбеж в областта на имплантираните косми. Като след третирането е напълно нормално някои от тях да опадат. Но корените са толкова здраво закрепени, че косъмчетата ще пораснат отново и след около три месеца ще станат видими.

Подходяща ли е трансплантацията на брада за Вас?

Този процес е подходящ за мъжете които имат заголени участъци в брадата и искат да я уеднаквят. Пациентът трябва да има достатъчно косми по тила или отстрани на главата. Също така очакванията му трябва да са реалистични.

Контакти

Свържете се сега!

Имате въпроси относно някоя интервенция или искате да уговорите час за консултация? Не се колебайте да се свържете с нас!

Съобщение

Консултирай се безплатно и необвързващо!

    Меню