Esteworld вече има 65 офиса по цял свят. За вас като пациенти от България, ще се погрижат представителите на Esteworld офис Пловдив. Разположен в централна България, той е изключително удобен за пациенти от цялата страна, които биха искали предварително да се запознаят с нас и да получат жив контакт.
Служителите на българското представителство на клиниката са готови да ви съдействат по време на целия процес – преди, по време и след лечението!
За последващи грижи и всички спешни въпроси винаги можете да се свържете с нас.
Разбира се, това е напълно безплатно и можете да се свържете с нас толкова често, колкото е необходимо. В клиниката за трансплантация на коса и пластична хирургия Esteworld в Истанбул има преводач на български език, който ще ви насочва на местно ниво по време на лечението ви там.

Кои сме ние от офиса на Esteworld България?

Айлин и Наги

Какво правим за вас:
– при запитване или интерес за конкретна процедура ще ви бъде предоставена детайлна информация от наш консултант относно самата операция (по телефона или на живо в офиса ни) : как протича операцията, колко дни престой е необходим, каква е организацията от началото до края, какво е нужно за предварителна консултация, как протича възстановителният период.
– прави се предварителна консултация ( чрез снимки и информация относно здравословното ви състояние), на база която се преценява дали пациентът е подходящ за исканата от него интервенция и се изготвя конкретна оферта.
– планува се операция, спрямо графика на хирурга и желаният от вас период.
– ще получите подробна информация относно това какво можете и не можете да правите преди и след вашето лечение. Лицето за контакт от Esteworld България ще остане във връзка с вас през целия този процес.
Преди операция

Какво се уточнява
• с какво пътувате- самолет, автобус или лек автомобил
• сумата за плащане
• хотелът, в който ще отседнете
• сами ли сте или с прудружител
• време за трансфер и информация
• историята на лекарствата които пиете се проверява отново
• всичко което може и не можете да правите, ще бъде обсъдено отново

 

Esteworld

Клиника Esteworld Istanbul