Гръдна хирургия – повдигане на гърди

Повдигане на гърдите

Отстраняване на излишните тъкани

С малко усилия

Повдигането на гърдите помага на Вашите гърди да изглеждат отново стегнати.

Защо повдигане на гърдите?

Загубата на тегло при жените, води и до загуба на мазнина в гърдите. Което пък от своя страна води до появата на отпуснатост. Освен това след кърмене гърдите често пъти не са толкова стегнати колкото преди. Днес с относително малки усилия опитните хирурзи могат да извършат операция по повдигане на бюста, оформяйки го, така че да изглежда отново стегнат.

Esteworld

Уголемяване на бюста чрез гръдни импланти: прищявка или необходимост?

Третирането

Преди операцията по повдигането на бюста:

  • Един месец преди операцията трябва да спрете пушенето и да прекратите приема на медикаменти разреждащи кръвта, като напр. аспирин. Трябва да се откажете и от приема на витамин Е.
  • В някои случаи трябва да се направи мамография една седмица преди лечението, да се изготви пълна кръвна картина и да се направи ЕКГ.
  • Един ден преди операцията ще имате предварителна консултация с наш хирург, на която ще уточните всички подробности относно процедурата по повдигане на бюста.

Свържете се с нас за Вашата консултация / лечение!

Как протича процедурата по повдигане на гърдите?

В предварителен разговор с нашия пластичен хирург се уточняват какви са желанията и очакванията ви от интервенцията. Възможностите зависят от размера на гърдите, от степента на провисване(птоза), както и от еластичността на кожата. Операцията се извършва под пълна упойка. По време на операцията тъканите и кожата се опъват, като зърното се оформя на наново. Допълнително е възможно да бъдат скъсени млечните жлези и нервните окончания. В случаите когато се използват импланти, ние употребяваме силикон на марката Mentor или Polytech. Продължителността на операцията трае около три часа.

Операцията по повдигане на бюста подходяща ли е за Вас?

Операцията по повдигането на бюста има за цел да отстрани излишната тъкан, така че гърдите да възвърнат отново своята младежка форма и стегнатост. След бременност или кърмене гърдите често пъти губят своята еластичност. Ако желаете да възстановите стария стегнат вид на Вашите гърди, да коригирате обема или симетрията им, вероятно повдигането на бюста е подходяща за Вас процедура. Понякога успешно се прилага и при случаи на деформация на гърдите или положение при което зърната сочат надолу. Често пъти повдигането на гърдите се комбинира с оформянето им по нов начин, посредством употреба на подходящ силикон.

Контакти

Свържете се сега!

Имате въпроси относно някоя интервенция или искате да уговорите час за консултация? Не се колебайте да се свържете с нас!

Съобщение

Консултирай се безплатно и необвързващо!

    Меню