Липосукция / оформяне на тяло

Сбогувайте се с досадните натрупвания от мазнина и целулит

Оформете трайно своето тяло

Използваме само най-новите техники в областта

Независимо дали проблемните зони са на корема, в горната част на бедрата или по други части на тялото, Vaser липосукцията успешно премахва всички натрупвания от мазнина.

Защо липосукция или оформяне на тялото?

Излишните натрупвания на мазнина винаги се образуват по тези места на тялото, където най-малко бихме желали. Независимо дали са по корема, ръцете или бедрата, понякога не изчезват дори и с помощта на целенасочено спортуване. В тези случаи, когато целта е да бъдат стегнати отпуснатите тъкани, Vazer липосукцията се оказва добро решение.

третирането

Преди липосукция:

  • Четири седмици преди операцията трябва да спрете пушенето и да прекратите приема на медикаменти разреждащи кръвта, като напр. аспирин. Трябва да се откажете и от приема на витамин Е.
  • Трябва да пристигнете в Истанбул един ден преди операцията.

Свържете се с нас за Вашата консултация / лечение!

Как протича липосукцията или оформянето на тялото?

Според анатомичните дадености на пациента хирургът прави малки разрези на различни места. Те са с приблизителен размер от около 0,5 мм, като се правят така, че по-късно да не бъдат видими. Първо се впръсква физиологичен разтвор, който омекотява мазнините в повърхността. След това с помощта на тънка канюла (тръбичка) внимателно се изсмукват разбитите мастните натрупвания.

Vaser липосукция е приложима в областите на корема, краката и ръцете. Но това е строго индивидуално и зависи от Вашето тегло и телесна структура. В хода на изсмукване на мазнините е необходимо и опъването на тъканите, за да не изглежда кожата отпусната.

Операцията продължава средно от 2-5 часа (според индивидуалните желания, зони и количеството изсмуквана мазнина), като се извършва под пълна упойка.

На местата, където е извършена Vaser липосукция не е възможно повторно натрупване на мазнини. Въпреки това е необходимо трайно да се промени начинът на хранене, за да не се натрупат килограми на други места. По правило най-подходящо е богатото на протеини и бедното на въглехидрати меню. В Esteworld с удоволствие ще Ви посъветваме и по този въпрос.

Операцията по липосукция подходяща ли е за Вас?

Ако имате упорити натрупвания на мазнина, които не могат да бъдат премахнати, въпреки спорта и здравословното хранене, липосукцията или изсмукването на мазнини може да се окаже добро решение за трайно оформяне на тялото. И при досадния целулит това също помага. Но трябва да е ясно, че изсмукването на мазнини не замества спорта и здравословното хранене и не трябва да се използва с цел отслабване. Това е добра възможност, да се изсмучат излишните мазнините от проблемните зони и да се придаде нова по-привлекателна форма на тялото.

Дали е възможна липосукция във Вашия случай зависи изцяло от индивидуалните характеристики на тялото Ви. Нашият консултант с радост ще ви информация относно процедурата и ще провери какви са възможностите да бъде приложима във Вашия случай. Това което е необходимо, е да изпратите снимки на проблемните зони. След като получи компетентното мнение на хирурзите на база изпратените снимки, ще получите обратна информация относно това което би могло да бъде направено за Вас. Разбира се тази консултация е напълно безплатна и неангажираща.

Контакти

Свържете се сега!

Имате въпроси относно някоя интервенция или искате да уговорите час за консултация? Не се колебайте да се свържете с нас!

Съобщение

Консултирай се безплатно и необвързващо!

    Меню