Кристиян е много позитивен наш пациент, който ни контактна във връзка с процедура по присаждане на коса, с референция от наш приятел стилист. Той самият е пловдивчанин, съответно имахме радостта лично да се видим в офиса ни в Пловдив за един предварителен разговор, по време на който му обяснихме в детайли цялата процедура. Самият той работи и живее в Англия и на него етап не беше готов за тази стъпка. Направихме консултация с нашите специалисти и за неговите 33 години, идваше точно навреме при нас за трансплантация на коса. Оказа се че с една процедура ще успеем да запълним цялото заголено пространство и то с максимална честота, така че да получим чудесен резултат.

Минаха няколко месеца докато плануваме дата и удобен за него период. Присаждането мина повече от добре, колегите работиха с максимален брой присадки. Самият той подходи сериозно към препоръките на специалистите и обеща да се грижи за косата си много добре. Очакваме резултатите му с нетърпение.

Благодарим за доверието Крис!

На въпроса какво мисли за Esteworld, отговорът му е :
“ Esteworld ми предложи най-високата степен на професионализъм и качество за такъв вид естетическа операция. Радвам се, че избрах тях! Операцията мина леко и безпроблемно. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed