Esteworld имаше радостта и удоволствието да присади коса и на талантливият млад актьор и режисьор Златомир Молдовански. Родом от прекрасния Пловдив той самият направи връзка с българското представителство на клиниката ни там. След подробна среща с медицинския ни консултант, той взе решение да ни се довери и да ни позволи да проследим целия процес на развитие на новоприсадената коса.

По време на тази предварителна среща му бе обяснено всичко в детайли от начало до края(от посрещането, през процедурата, до очаквания възстановителен период ). Самият Златомир имаше доста заголено пространство, което в бъдеще може да наложи втора процедура; това му беше обяснено от самото начало от нашите специалисти. За радост не беше твърде късно да му се помогне. Моментът с изчакването е много тънък, винаги го обясняваме на нашите пациенти. Понякога когато се изчака повече от необходимото се налага и втора процедура за досгъстяване.

Златомир е един най-търпеливите ни пациенти, който стриктно спазва всички препоръки на лекарите ни относно грижа към косата и вярваме, че резултатите ще бъдат наистина много добри. Екипът на Esteworld винаги ще го подкрепя по този път. За нас бе истинска радост да се докоснем до такъв позитивен и талантлив млад човек.

Благодарим за доверието Злати!
Ще следим всяка стъпка във възстановителния ти процес и търпеливо ще чакаме резултатите ти😊

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed

Меню