За клиниката

Клиниката за пластична хирургия и трансплантация на коса Esteworld е една от най-модерните и технологично развити клиники в сектора си, успяла да привлече в екипа си едни от най-опитните лекари. Клиниката е специализирана в областта на пластичната и естетична хирургия, трансплантацията на коса и денталната медицина. В Esteworld се лекуват пациенти от цял свят. Тяхното удовлетворение е на първо място за нас, като фокусът е по-специално върху независимата консултация, защитата на данните и сигурността на пациентите ни. Консултацията винаги се извършва на база лекарска преценка и спазването на етиката е най-важното ни правило.Консултацията винаги се извършва на научна основа и етиката остава в центъра.

Айлин Плякова

Вашият консултант по пътя на красотата

Нашият консултант, в лицето на Айлин Плякова, е на Ваше разположение, от първото обаждане по телефона до последващи консултации след операцията. Като ексклузивен партньор на Esteworld Турция ние сме готови да отговорим на всички ваши въпроси.

Свържете се сега!

Имате въпроси относно някоя интервенция или искате да уговорите час за консултация? Не се колебайте да се свържете с нас!