Защо да изберете Esteworld?
Esteworld e специализирана клиника, а не многопрофилна болница, чиито операционни се ползват от конкретни хирурзи. Ние сме браншова клиника за пластична хирургия и трансплантация на коса.
Поради огромното увеличение на медицинския туризъм към Турция, тенденцията е големите болниците да създават и стаи за процедури по пластична хирургия. Тези болници са различни от Esteworld, те не са специализирани клиники. Esteworld и неговият екип от хирурзи извършват процедури по пластична хирургия от 2003 г. и затова са натрупали огромен опит. Esteworld принадлежи към международните топ 20.
Хирурзите извършват само лечението, в което са специализирани.
По този начин можем да гарантираме качеството на здравната услуга, която търсите.
В момента Esteworld е единствената клиника за пластична хирургия, одобрена от Министерството на здравеопазването. За да поддържаме този сертификат, ние се одитираме на всеки 3 месеца. По този начин предлагаме високи стандарти и ниво на обслужване.
Esteworld носи знака за качество ISO 9001 и TUV
ISO9001 и знакът за качество TUV са най-важните европейски марки за качество, отражение на работата ни.
Опитни хирурзи специалисти
Както подобава на водеща клиника, нашите хирурзи са сред най-добрите в Европа. Всички наши хирурзи са активни членове на различни асоциации.
VIP обслужване от началото до края
Esteworld се характеризира с отличното си VIP обслужване. Ние се грижим за всички трансфери по време на вашето посещение от момента, в който пристигнете на летището до връщането на самолета. Хотелът, в който ще отседнете е от луксозна класа. Клиниката е много модерна и съвременна.
Без намеса от скъп брокер или агенция
Не работим със скъпи посредници или агенции. По този начин нашите цени остават конкурентни, въпреки високото качество на здравната услуга, която се предлага.

Безплатни последващи грижи чрез офиса в България
След като се върнете в България след лечението, не сте сами. Нашите консултанти от българския офис са на разположение за всякакви въпроси и консултации.

Меню