Д-р Lutfi Tekes

пластичен хирург

Д-р Lutfi Tekes е един от любимите ни пластични хирурзи. Д-р Lutfi Tekes работи в областта на медицината повече от 25 години и се дипломира през 2011 г. като специализира пластична хирургия в университета Yuzuncu Yil. За по-малко от 10 години той се утвърждава като един от най-успешните хирурзи по пластична хирургия в няколко водещи институции. От 2020 г. насам Esteworld Health Group разчита на професионализма на този страхотен хирург. Освен че върши фантастична работа в операционната, д-р Лютфи е и много дружелюбен човек. Като лекар е много сериозен и е известен с милото си и спокойно отношение.
Не напразно всичките му пациенти го обичат!

Преди да специализира в областта на пластичната хирургия Lutfi Tekes започва кариерата си в операционните зали на Bitlis-Diyarbakir-Elazig (1994-2005). От 2005 до 2011 г. Д-р Lutfi Tekes участва в множество проучвания, които оказват влияние в световен мащаб върху пластичната хирургия, каквато я познаваме до днес. След като получи докторска степен, д-р Лютфи започва работа в различни специализирани клиники, като през 2020 г. се присъединява към екипа на Esteworld Health Group.

Проф.д-р Arif Turkmen

пластичен хирург

Нашата звезда за корекции на тялото като корекции на гърдите, липосукция и операции на коремна стена е проф.д-р Arif Turkmen
Той получава образование във високо уважавани медицински факултети в Турция, където завършва първи в своя курс.
Преди да дойде в Esteworld, наред с други неща, той работи повече от 10 години като изпълнителен хирург на британското кралско семейство. Заради отличното си CV той беше привлечен от Esteworld групата.
Проф.д-р Arif Turkmen е известен със спокойния си подход и особено внимателното вслушване в желанията на пациентите и превръщането на това в резултат. Той работи за Esteworld от няколко години и ние сме изключително щастливи, че успяхме да добавим тази тежка артилерия от опит към екипа ни от професионалисти. Професорът е много сериозен в работата си, но притежава невероятно чувство за хумор и позитивно отношение, което го прави любим за пациенти и колеги.

Д-р Safak Aktar

пластичен хирург

Специалността на д-р Safak са корекциите на лицето. Те включват корекция на носа, корекция на клепачите, лифтинг на лицето и инжектиране на мазнини. Като пластичен хирург той поддържа най-високите стандарти на професионална етика в хирургичните си техники. Д-р Safak поставя голям акцент върху връзката лекар-пациент. Едно от най-ценните му качества е да изслушва пациента, като осъзнава важността на това пациентите му да са добре информирани за процедурата, на която се подлагат. Неговата естествена способност да разбира, предвижда и достига до пациента и неговите очаквания; откровеното и реалистично отношение, му спечелиха заслужена репутация в Европа като способен и надежден пластичен хирург. Пациенти от цял свят идват в Esteworld за лечение при д-р Safak.

Zulkuf Onder Guner

зъболекар

Zulkuf Onder Guner е висококвалифициран зъболекар, който е посветил живота си за осигуряване на лека и ефективна стоматологична грижа на пациентите. Той вярва, че отличното орално здраве започва с образованието и превенцията. Д-р Onder е поставил за своя мисия да образова пациентите за начините да поемат повече контрол върху собственото си дентално здраве. Д-р Onder е роден в Аксарай през 1982 г. Той е специализирал в широка гама от естетични и лазерни стоматологични процедури, като е добре запознат с прилагането на цялостни керамични и циркониеви покрития. Между 2001-2013 г. работи като специалист по протези в клиника за орално и дентално здраве на болница Çamlica. Въоръжен с най-модерната дентална технология, д-р Under използва CEREC 3D и CAD-CAM керамични приложения в своите зъбни корони и зъбни фасети. Денталният специалист има 8 години опит в прилагането на технологията CEREC в своите козметични стоматологични процедури.

Д-р Celal Alioğlu

пластичен хирург

Всеки ден приемаме хора от цял свят, които идват при нас пълни с очаквания и си тръгват щастливи, че най-накрая са получили носа, за който са мечтали. Всички лекари отговарят на нашите високи стандарти и ние обичаме да ги тласкаме в тяхното развитие напред. Esteworld гарантира относно предлаганото качество. И този прекрасен хирург не прави изключение. С гордост ви представяме Dr. Celal Alioğlu, икона на ринопластиката както в Европа, така и в Америка. Заедно с другата ни звезда д-р. Safak Aktar, това е другото лице на клиниката ни, отговорно за превръщането на носа на вашите мечти в реалност.

Д-р Tahir R. Tahir

зъболекар

д-р Tahir е роден в Истанбул през 1980 г. Завършил е факултета по дентална медицина към университета Hacettepe през 1999 г. Специализира козметична стоматология и орална хирургия. Автор е на няколко публикации в областта на имплантната хирургия, денталната естетика и заболяванията на устата.

Меню