Дентална медицина – зъбни импланти

Зъбните импланти са перфектното решение, за една красива усмивка

Кажете сбогом на зъбобола, неприятния дъх в устата и бактериалните възпаления

Повишете самочувствието си

Насладете се на хубави, прави зъби и посрещнете предизвикателствата на живота с усмивка!

Защо зъбни импланти?

Кривите, развалени или липсващи зъби могат да влошат качеството Ви на живот и да доведат до ниско самочувствие. Възможно е зъбите Ви да станат по-чувствителни, да усещате болка, неприятен дъх в устата си, дори да получите бактериална инфекция в устната кухина. Причините за това могат да бъдат редица. Зъбните импланти заместват напълно Вашите развалени или липсващи зъби, изглеждат естествено и функционират точно като тях.

Още за пластичната хирургия: 

Esteworld

Третирането

Преди интервенцията:

  • Престоят Ви в Истанбул ще бъде около 3-5 дни.
  • Преди процедурата е необходимо да бъдат направени рентгенови снимки на челюстта.
  • Специалистите на Esteworld ще вземат проба на зъбите Ви и ще изработят имплантите спрямо Вашите индивидуални нужди и анатомични особености.

В деня на интервенцията:

  • Ще бъдете настанени в собствена стая в клиниката.
  • Моля, не използвайте лосион за тяло, грим или крем за лице след къпане.
  • При прегледа нашите лекари ще Ви назначат изследвания, включващи пълна кръвна картина и ЕКГ.
  • В предварителен разговор с анестезиолога и хирурга ще бъдат обсъдени всички подробности относно процедурата. Ако имате допълнителни въпроси, страхове или притеснения, можете още веднъж да ги споделите.
    • Когато резултатите от кръвните Ви изследвания бъдат готови, се преминава към поставяне на локална анестезия.

След интервенцията:

  • Три-четири месеца след първата процедура предстои отново няколкодневен престой в клиниката, по времето на който ще ви бъдат поставени зъбните коронки.

Свържете се с нас за Вашата консултация / лечение!

Как протича поставянето на зъбния имплант?

Съчетавайки най-модерните и иновативни методи на имплантология с възможностите на високотехнологичната ни дентална лаборатория, в Esteworld успяваме да създадем усмивката, която заслужавате. Стоматологичната ни клиника е адекватно оборудвана с най-модерната апаратура, благодарение на което зъбните импланти, които поставяме са с изключителна стабилност и дългосрочна издръжливост.

В нашата дентална клиника се прилагат две от най-модерните техники за диагностика на зъбите: панорамна рентгенова снимка и 3D обемна томография. Панорамните рентгенови лъчи са в състояние да дадат по-голяма перспектива за вида и размера на импланта, който ще се използва. Освен това се добива представа и как точно да бъде позициониран самият имплант, така че да има максимален контакт с костта и възможно най-голяма стабилност. 3D обемната томография е дентална технология, която позволява най-точното планиране на лечение в областта на денталната имплантология. Системата за 3D визуализация е проектирана по такъв начин, че успява да пресъздаде перспектива за всички орални и лицево-челюстни структури, позволявайки по-точно планиране на импланта и по-предвидими резултати от лечението.

Нашите специалисти стоматолози успешно извършват процедурата по поставяне на импланти в челюстната кост, където те служат за основа на липсващите зъби. Титанът използван в имплантите е проектиран така че, да се слее с челюстната кост. По време на процедурата се поставя тънък титанов прът в областта на липсващия зъб, който се закотвя за челюстта и се слива с костта, така че да служи като здрава основа.

На първо време обикновено специалистите поставят временна корона върху импланта. След като този процес на сливане с костта бъде осъществен, имплантът вече е неизменна част от тялото Ви и може да Ви бъде поставена постоянна корона.Тя ще бъде направена по подходящ размер и цвят, така че да изглежда хармонично спрямо останалите зъби. Поставянето на постоянната корона ще придаде завършен и естествен вид на лекувания зъб.

Поставянето на имплант се извършва с локална анестезия. Почти не се усеща болка по време на лечението.

Подходящи ли са зъбните импланти за Вас?

Ако имате един или няколко липсващи зъба, но имате здрави тъкани, зъбните импланти могат да бъдат чудесно решение, за да върнете своята усмивка и самоувереност. За да бъдете подходящ пациент е необходимо да имате здрави венци, здрава костна структура и достатъчна костна плътност.

Зъбните импланти се усещат напълно естествено. Дъвкателната способност и говора се подобряват значително, а новите зъби гарантират комфорта на собствените здрави зъби и същевременно изглеждат перфектно, като правят усмивката Ви ослепителна.

Контакти

Свържете се сега!

Имате въпроси относно някоя интервенция или искате да уговорите час за консултация? Не се колебайте да се свържете с нас!

Съобщение

Консултирай се безплатно и необвързващо!