Лифтинг на ръцете (брахиопластика)

Лифтинг на ръцете (брахиопластика)

С годините еластичността на меките тъкани в предмишницата намалява, което води до нарушаване на линията и симетрията на цялото ни тяло. Оформянето на ръцете една от най-ефективните естетически корекции на тялото използвана за стягане на горната част на ръцете.

Известна още като лифтинг на ръцете или повдигане, брахиопластиката позволява да се премахнат натрупаните излишни мазнини и отпуснатата кожа, както и да моделира формата на ръцете, придавайки им отново стегнат и пропорционален вид.

Пластика на клепачите (блефаропластика)

Подходящи пациенти за брахиопластика

Подходящи за процедурата са пациенти в добро здраве, които имат реалистични очаквания и са в идеалното си тегло или близо до него.

Преди операцията

Един месец преди операцията

Препоръчително е да спрете да пушите един месец предварително. Употребата на специфични лекарства, които повишават риска от кървене като аспирин, противовъзпалителни препарати и някои витамини също трябва да бъде прекратена преди операцията.

Една седмица преди операцията

По време на предварителната консултация с един от пластичните хирурзи на Esteworld, ще получите всички необходими инструкции за предоперативна грижа. Може да се наложи да бъдат направени кръвни тестове и сърдечна

Един ден преди операцията

Не поглъщайте никаква храна или напитки след времето, препоръчано от вашия хирург.

Погрижете се да приготвите удобни обувки и облекло, по-специално дрехи с ципове или копчета. Сутрин преди операцията
Може да вземете душ или да се къпете нормално. Избягвайте да използвате лосиони за тяло върху тялото си.

Как протича операцията

По време на консултацията с пластичния пластичния хирург,ще се определи какъв тип редукция е най-подходящ за вас. Липосукцията е често използван метод за коригиране на висящата тъкан на ръката.

В Турция се предлагат два вида операции по брахиопластика. Извършва се частично повдигане на ръката, като се прави малък разрез в областта на подмишниците, който може да се простира на кратко разстояние от вътрешната страна на горната част на ръката.

Пълното повдигане на ръката може да изисква по-дълъг аксиален разрез надолу по медиалната част на ръката до лакътя. Оформянето на ръката и липосукцията могат да се комбинират в една операция,за да се отстрани излишната тъкан,така че кожата да се свие и да се съобрази с контура на новата ръка.

След операцията

Един ден след Arm Lift (брахиопластиката)

Ще ви бъдат предоставени болкоуспокояващи, противовъзпалителни средства и антибиотици.

Една седмица след повдигане на ръката

Избягвайте да се напрягате или да правите усилия с ръцете си. Опитайте се да почивате през първите няколко дни и избягвайте шофирането. Желателно е до вас да има някой, който да ви помага през първата седмица след операцията .

Един месец след операцията

Повечето пациенти изпитват дискомфорт в мускулите около 7 до 10 дни след операцията за повдигане на ръката, така че е жизненоважно да приемате лекарствата си по график.

Общи рискове от операцията

  • Кървене
  • Инфекция
  • Непривлекателни белези
  • Подуване на ръцете
  • Образуване на серома

Свържете се с нас за Вашата консултация / лечение!

Пластика на клепачите (блефаропластика)

Често задавани въпроси

Болезнена ли е операцията по оформяне на ръцете?

Няколко дни пациентът, подложен на процедура за оформяне на горната част на ръката, ще се нуждае от прием на болкоуспокояващи лекарства, за да не изпитва дискомфорт.

Ще останат ли белези след брахиопластиката?

Операцията за оформяне на ръцете включва отстраняване на кожата, като разрезите се правят на места в близост до лакътя, преминаващи към рамото и често върху гръдната стена. Пластичният хирург може да направи разреза към задната част на ръката, така че да не се вижда отпред.

Контакти

Свържете се сега!

Имате въпроси относно някоя интервенция или искате да уговорите час за консултация? Не се колебайте да се свържете с нас!

Съобщение

Консултирай се безплатно и необвързващо!